Matematik

Vektor Opgave

08. juni 2016 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til disse opg.

Vedhæftet fil: Opgaven.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2016 af peter lind

a) brug at u·v = |u||v|cos(v) hvor v er vinklen mellem u og v. Bemærk at u·v = (a+b)(a-b) = a2-b2.

b) løs ligningen u·c = 0


Skriv et svar til: Vektor Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.