Matematik

find højden

09. juni 2016 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken formel skal jeg bruge for at finde hb ?  

Vedhæftet fil: 2016-06-09 (1).png

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2016 af Genjutsu

pythagoras?
c2 - a2 = b2

102 - 6= b2

100 - 36 = 64(b2)
kvrd(64) = 8
hb = 8
 


Skriv et svar til: find højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.