Matematik

Bestem t (vektorer i plan)

02. september 2016 af SÅerdetLE (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Opgaven er vedhæftet. Jeg har fået t til at give 63, hvilket jo ikke giver mening. Ville høre om der er nogen der er skarpe på vektorer og kan sige hvad jeg har gjort forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2016 af peter lind

Du kunne godt have fortalt, hvad du har gjort. Så har vi mulighed for at se hvad der er galt.

Du skal finde tværvektoren til a. den kalder jeg a1. Desuden skal du finde vektor PQ,

Du skal dernæst løse ligningen a1·(PQ+tb) = 0


Svar #3
02. september 2016 af SÅerdetLE (Slettet)

Mener også at det er hvad jeg har gjort(med undtagelse at jeg ikke har taget "hat" vektor). Ligger lige to skærmbilleder af min besvarelse. 


Svar #4
02. september 2016 af SÅerdetLE (Slettet)

Og det næste skærmbillede


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2016 af peter lind

Du har to fejl.

PQ+tb = (6, 3)+(3t, t) = (6+3t, 3+t)

Hvis du bruger determinantmetoden skal du ikke ændre på a. Søjlen skal være (-6, 5)


Svar #6
02. september 2016 af SÅerdetLE (Slettet)

Jeg får den til at give 53/13. Er det ikke forkert?


Skriv et svar til: Bestem t (vektorer i plan)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.