Matematik

Brøker

04. september 2016 af KasperJensen4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Er der en der kan hjælpe mig med hvordan man kan regne sådanne opgaver ud?

Nedenstående brøker er forlænget eller forkortet. Hvad skal der stå på den tomme pladser.

4 / x  - 20/35 = 

mvh. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2016 af mathon

                \frac{4}{x}-\frac{4}{7}=\frac{4\cdot 7}{x\cdot 7}-\frac{4\cdot x}{7\cdot x}=\frac{28}{7x}-\frac{4x}{7x}=\frac{28-4x}{7x}\; \; \; \; \; \; x\neq0


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2016 af Eksperimentalfysikeren

#0 Spørgsmålet giver ikke mening. Der kan stå hvad som helst. Der må mangle en oplysning.


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.