Matematik

linjens ligning

07. september 2016 af Lars28 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan finder man linjens ligning i rummet uden at kender retningsvektoren, jeg får kun afvide et punkt og at den skære med 90 grader til planen aplha 

P=(1,-2,2) α=-2x+2y-z+1=0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af peter lind

Hvis linjen står vinkelret på en plan er planens normalvektor retningsvektor for linjen


Skriv et svar til: linjens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.