Matematik

Bestem differentialkvotienten

07. september 2016 af Slashdash (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP! Jeg sidder fast i en opgave. Jeg har lsæt forud på noget differentialregning og er nu nået til en opgave, hvor problemer opstår. Opgaven er egentlig simpel nok men er i tvivl om, hvad jeg egentlig skal gøre, efter at have brugt mine differentiationsregler. Derfor spørger jeg jer om hjælp med det ønske, at i kan vise mig, hvordan man skal løse opgaven.

Bestem differentialkvotienten af følgende funktioner, idet du husker at bruge differentiationsreglerne for potenser, produkter og brøker.

f(x)=(8x^4+4)*(3x^3-2x+7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af mathon

         f{\, }'(x)= 32x^3 \cdot \left ( 3x^3-2x+7 \right )+\left ( 8x^4+4 \right )\cdot \left ( 9x^2-2 )


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.