Matematik

HASTER!!!! Mangler hjælp til 4 opgaver på C-nievau.

11. september 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Please hjælp mig :D

Det ene er vedhæftet. :))

Når en lukket beholder med luft opvarmes, stiger trykket i beholderen. For en bestemt beholder kan sammenhængen mellem temperaturen x (Målt i celcius) og trykket y (målt i hektopaseal) udtrykkes ved formlen y=3,5x + 955.

a) Hvad er trykket i beholderen, når temperaturen er 10 grader celcius. 

Vedhæftet fil: aflevering1nr4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2016 af mathon

             p(T)=3{,}5\cdot T+955               

             p(10)=3{,}5\cdot 10+955


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2016 af mathon

 a)
              S=1{,}82\cdot 8+0{,}50


Svar #4
11. september 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet)

Er det mellemregningerne eller? Jeg er virkelig en dør til det med tal. :/


Svar #5
11. september 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet)

Vil du evt. også hjælpe med den her? :D

Vedhæftet fil:aflevering1.JPG

Svar #6
11. september 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet)

og så lige den her som den sidste, hæhæ :)

Vedhæftet fil:aflevering1nr5.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2016 af sjls

#5 og #6

Indsæt de kendte værdier i formlerne, og isolér den ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. september 2016 af mathon

               r=\sqrt{\frac{V}{\pi \cdot h}}


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. september 2016 af mathon

                h=\frac{3\cdot V}{\pi \cdot r^2}


Skriv et svar til: HASTER!!!! Mangler hjælp til 4 opgaver på C-nievau.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.