Matematik

har lidt svært ved at lave en linear equation her.

13. september 2016 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

A firm’s fixed costs are constant at €500 regardless of how many units of good X they pro- duce. The firm also has variable costs of €9 per unit produced. Product X sells for €13 per unit.

a)  Stat a linear equation that describes the above stated scenario

b)  Calculate the number of units of good X the firm needs to produce in order to break even 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af mathon

      omk = 9x+500
      salg = 13x

lighed for

                  9x+500=13x

                  500=4x

                  125=x

antal enheder af good X skal altså overstige 125 stk.


Skriv et svar til: har lidt svært ved at lave en linear equation her.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.