Matematik

Kurs på lån

17. september 2016 af jesper2424 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Serielån:
Hovedstol 1000 kr
5 års løbetid
Pålydende rente 5%
Effektive rente 10%

Betalingsrække vil så være (250,240,230,220,210) Korrekt?

Nutidsværdi med pålydende rente = 1000
Nutidsværdi med effektive rente = 879,09

Kurs = 879,09/1000 = 0,87907 Korrekt?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2016 af mathon

       betalingsrække:   250   240   230   220   210


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2016 af mathon


Svar #3
17. september 2016 af jesper2424 (Slettet)

Hvad med kursen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2016 af mathon

            1000\cdot 0{,}05=1000\cdot K\cdot 10^{-2}\cdot 0{,}10

            0{,}05= K\cdot 10^{-2}\cdot 0{,}10

            0{,}05= K\cdot 10^{-3}

            0{,}05\cdot 10^3= K

            50= K


Skriv et svar til: Kurs på lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.