Matematik

Matematik f(30) og f'(30)

20. september 2016 af Laura201097 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kan nogen hjæpe mig med opgave 1c og 2b ? :) 

tak på forhånd (y)

Vedhæftet fil: Aflevering 2 HH.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon

                   f(x)=2x^5-4x^3+2x-1

    f{\, }'(x)=0      er betingelsen for lokalt/globalt minimum/maksimum.


Svar #2
20. september 2016 af Laura201097 (Slettet)

hvordan kan jeg regne den ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2016 af mathon

Differentier f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2016 af Mm98

Jeg er ikke helt sikker men det må vel være:

f ' (x) = 10x^4 - 12x^2 + x^2

- Det skal lige siges at jeg ikke har læst opgaven, men blot regnet det ud som mathon har skrevet.


Svar #5
20. september 2016 af Laura201097 (Slettet)

super så har jeg samme resultat kan bare ikke komme videre med opgave 1.b, 1c og 2 b :/


Skriv et svar til: Matematik f(30) og f'(30)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.