Matematik

løs ligningen f´(x)=0

21. september 2016 af deni0932 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bilag vedlagt.

Vedhæftet fil: IMG_2273.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2016 af AMelev

Hvad er problemet? Fortæl, hvad du selv har fundet ud af indtil nu.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2016 af StoreNord

f(x)=3x+10e2x=3x+10exex               det er jo bare en produktfunktion.


Svar #3
21. september 2016 af deni0932 (Slettet)

jeg snakker om opgave 5 :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2016 af StoreNord

Hvem kan vide dèt, der er jo ikke nogen opgavenumre på billedet!

Hvad omhandler Opgave 5?

Hvis du mener den tredje opgave, så     er f'(x)=0  de steder, hvor grafen er vandret og har maksimum og minimum.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2016 af mathon

                      f(x)=3x+10e^{2x}

                      f{\, }'(x)=3+10e^{2x}\cdot 2

                      f{\, }'(x)=3+20e^{2x}>3

                                                                                                                                                                                                                                                       


Skriv et svar til: løs ligningen f´(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.