Matematik

MATEMATIK HAR BRUG FOR HJÆLP!

03. oktober 2016 af sm97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med med disse opgaver? Har brug for hjælp!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2016 af AMelev

Benyt regnereglerne for kvadratrødder og forkortning af brøker.


Svar #2
03. oktober 2016 af sm97 (Slettet)

Kan du vise mig med opgave 1 hvordan man gør? eller opgave 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2016 af AMelev

Regler

\sqrt{a}\cdot \sqrt{b}=\sqrt{a\cdot b} og \frac{\sqrt{a}}{\sqrt{b}}=\sqrt{\frac{a}{b}}

1) \sqrt{7}\cdot \sqrt{5}=\sqrt{7\cdot 5}=\sqrt{35}

2)\frac{\sqrt{12}}{\sqrt{3}}=\sqrt{\frac{12}{3}}=\sqrt{4}=2

7) \sqrt{300}+\sqrt{12}=\sqrt{3\cdot 100}+\sqrt{3\cdot 4}=\sqrt{3}\cdot \sqrt{100}+\sqrt{3}\cdot \sqrt{4}=\sqrt{3}\cdot 10+\sqrt{3}\cdot 2

=6\sqrt{3


Skriv et svar til: MATEMATIK HAR BRUG FOR HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.