Matematik

Statistik - uafhængige variabler

04. oktober 2016 af SørenFKF (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,
Se vedhæftet fil for at forstå.
Jeg beregnede 1) ud og fik den til at være:  middelværdi=10,3kg, spredning=0,5
2) maksimum = 160,3 kg
Jeg har så problemer med nr. 3:
Jeg tror man gør det på denne måde:
0,5/sqrt(15) ???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2016 af peter lind

1) I sådan et tilfælde bliver variansen summa af varianserne for beholder og væske. Den varians skal du også bruge i de følgende spørgsmål


Svar #3
04. oktober 2016 af SørenFKF (Slettet)

det har jeg også gjort :)
men mit problem er dog at finde spredningen på gennemsnittet af vægten af de 15 beholdere.. Er det jeg har har skrevet korrekt i spørgsmålet


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2016 af peter lind

Det så ud til at du havde brugt spredningen for beholder alene. ellers er det koorekt


Svar #5
04. oktober 2016 af SørenFKF (Slettet)

Det har jeg også.. Men hvis jeg også skal bruge den for 3) så får jeg løsningstilfælde gul:
 


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. oktober 2016 af peter lind

Den gule giver jo bare spredningen på en beholder. Det er den grønne, der er korrekt


Skriv et svar til: Statistik - uafhængige variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.