Matematik

Differentiering

04. oktober 2016 af cill3mus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Uden hjælpemidler:

Funktion: h(x)=x^3-3x+1
Løs ligningen h'(x)=0
Bestem koordinaterne til de lokale estemumspunkter for h.

Håber virkelig i kan hjælpe mig, da min lære er ret uforståelig...


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2016 af mathon

         h{\, }'(x)=3x^2-3=3(x^2-1)=3(x+1)(x-1)


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.