Matematik

bestem f(x0) og f(5) når

05. oktober 2016 af rami0208 (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) f(X)=12x+7

b) f(x)=-4x+5

c) f(X)=11

d) f(x)=-x-2

nogle der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2016 af peter lind

Erstat x med henholdsvis x0 og 5 i de angivne funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2016 af nera (Slettet)

Eksempelvis a) f(5)=12*5+7=60+7=67


Skriv et svar til: bestem f(x0) og f(5) når

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.