Matematik

bestem f'(x)

05. oktober 2016 af supra123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle

har fået et spørgsmål som ser således ud :

f(x)=x^3−3x+8

bestem f? '(x)

nogle ideer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2016 af mathon

                                      \left ( c\cdot x^n \right ){}'=c\cdot \left ( x^n \right ){}'=c\cdot n\cdot x^{n-1}

brug den på hvert led i
                                      f(x)=1\cdot x^3+(-3)\cdot x^1+8\cdot x^0
       
                              


Skriv et svar til: bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.