Matematik

BESTEM F(0)

10. oktober 2016 af bruger929002 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ville sætte stor pris på hvis nogle kunne egive mig svaret på denne, eneste opgave jeg mangler i min aflevering:) 

Træning For funktionen f(x)=x^2-7x+12 skal du bestemme og løse følgende 

Bestem     Løs 

f(0)          f(x)=0       

f'(0)         f'(x)=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2016 af JulieW99

Bestem:

f(0): Du indsætter 0 på x's plads.

f'(0): Differentier funktionen og indsæt 0 på x's plads.

Løs:

f(x)=0, du har med en andengradslinign at gøre. Find d og udregn derefter løsningen/løsningerne

- - -

Vh Julie


Svar #2
10. oktober 2016 af bruger929002 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: BESTEM F(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.