Matematik

Bestem førstekoordinaten og skæringspunktet

11. oktober 2016 af Jospehine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som kan hjælpe med den nedestående opgave? 

To funktioner er givet ved f(x)= x+200 og g(x)= -3x+600.
Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem grafenfor de to funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2016 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2016 af StoreNord

x+200 = -3x+600.


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten og skæringspunktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.