Matematik

B, En person, der er 1,71 m høj, har et BMI på 22 Hvad er denne persons vægt?

13. oktober 2016 af blasterman18 - Niveau: C-niveau

Hjælp nogen der kan komme med nogle eksempler for kan ikke lige huske hvordan det er


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2016 af AMelev

Søg på nettet efter sammenhængen mellem BMI, Højde og vægt. Det tager nok ikke dig meget længere tid end en af os.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2016 af Skaljeglavedinelektier

Indsæt dine værdier i formlen og isoler vægten: BMI=\frac{vaegt}{hoejde^2}


Svar #3
13. oktober 2016 af blasterman18

Jeg forstår ikke helt, ja vi ved at BMien er på 22 og højden er 1,71 men hvordan skal vi sætte den i formlen når det står vægt/højde


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2016 af Skaljeglavedinelektier

De 22 erstatter BMI og 1,71 erstatter hoejde i formlen. Du får vægten i kg. 

BMI=\frac{vaegt}{hoejde^2}\Leftrightarrow 22=\frac{vaegt}{1,71^2}

Nu skal du bare isolere vaegt i formlen. Det er måske lettere for dig at tænke på vaegt som x, således:

22=\frac{x}{1,71^2}


Skriv et svar til: B, En person, der er 1,71 m høj, har et BMI på 22 Hvad er denne persons vægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.