Matematik

kugle

19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp til de 3 sidste spørgsmål. Opgaven er vedhæftet. Tak på forhånd. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2016 af mathon

4.4

    Til at beregne radius:

                                      2\pi r=Omk

                                      r=\frac{Omk}{2\pi }=\frac{33{,}6\; cm}{2\pi }


Svar #2
19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Tak, kunne du uddybe 4.3 fra før?


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. oktober 2016 af Soeffi

#0. 4.3) Grafen for rumfang som funktion af radius skal tegnes for radius i intervallet 5,5 cm til 6,5 cm. Dette er gjort nedenfor i Geogebra.

Vedhæftet fil:4-3.png

Brugbart svar (1)

Svar #4
19. oktober 2016 af Soeffi

#0. 4.4) En kugle med omkreds 33 cm har radius: 33/(2·π) cm = 5.25 cm. Dermed er det en kugle til kvinder.


Svar #5
19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Tak for hjælpen, fangede de opgaver. Kunne jeg få et hint til den sidste opgave også? Med kastevinklen? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. oktober 2016 af Soeffi

#0. 4.5) Du kan måle vinklen (kaldet v) i Geogebra eller beregne den ved hjælp af trigonometri.

Vedhæftet fil:4-5.png

Skriv et svar til: kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.