Matematik

Ligninger

02. november 2016 af Sabrina11111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan ville i løse opagve a i den vedhæftede opgave? :)

Jeg tænker at det kan løses ved to ligninger med to ubekendte? 

Vedhæftet fil: ukendt.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af mathon

Du har
                      K=x\cdot a+b
hvoraf
                      62=3300\cdot a+b
                      40=2300\cdot a+b          som ved subtraktion
giver  ??


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2016 af PeterValberg

Sætter lige din opgave ind som billede, det gør det nemmere at hjælpe :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. november 2016 af OliverHviid

Du kan også finde a med a=(y2-y1)/(x2-x1) og b med b=y1-ax1 eller b=y2-ax2


Svar #4
02. november 2016 af Sabrina11111 (Slettet)

Hvis man gør det med subtraktion så forsvider a og b jo? ??


Svar #5
02. november 2016 af Sabrina11111 (Slettet)

Jeg har fundet ud af det nu tak

Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.