Matematik

taylors formel

02. november 2016 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

f(x,y)=exy

i punktet (0,0)

fx(0,0)=0

fxx(0,0)=0

fy(0,0)=0

fyy = 0

fxy = 1

taylors formel:

f(x,y) = f(0,0) + fx(0,0)x + fy(0,0)y + 1/2 *(fxx(0,0)x+ 2*fxy(0,0)xy + fyy(0,0)y2

indsætter værdierne og får x,y men facit siger 1+xy ? hvad er der galt :)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af peter lind

ingenting


Svar #2
02. november 2016 af bokaj123

får x*y men facit siger 1+xy så noget må være galt?;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2016 af peter lind

du har glemt at medtage f(0, 0) = 1, da du reducerede


Skriv et svar til: taylors formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.