Matematik

Geogebra indledende opgaver

03. november 2016 af Sagittarius (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder fast i et par opgaver til et geogebra kursus, hvis der er et par klogehoveder som gider, at hjælpe, så sætter jeg stor pris på det :)

a) R=2,5 cm, AC=4 cm, ha=3,5 cm

b) r=1 cm, A=50°, AC=4 cm

c) A=33°, hb=2,5 cm, vA=3,5 cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2016 af AMelev

Hvad er det, du skal lave? Hvad er R og r?


Svar #2
03. november 2016 af Sagittarius (Slettet)

Så vidt som jeg ved, så skulle store R være den omskrevne cirkels radius, mens lille r som så må være den indskrevende cirkels radius :)


Svar #3
03. november 2016 af Sagittarius (Slettet)

Det eneste vi har fået at vide er at vi skal konstruere følegende geometriske former, ud fra den information vi har fået, i geogebra.


Skriv et svar til: Geogebra indledende opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.