Matematik

Hjælp mig venligst med denne opgave.

05. november 2016 af peterch (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan jeg få hjælp til denne opgace, da jeg ikke kan finde ud af den?.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2016 af mathon

                                -1
         N'(t) = ------------------------- · (-t - 2)
                     (-(1/2)t2 - 2t + 2)2

                                            1
         N'(t) = (t + 2) · ------------------------- = (t + 2)N2
                                  (-(1/2)t2 - 2t + 2)2

hvorfor
               N(t) er en stamfunktion til  dN/dt = (t + 2)N2


Svar #3
05. november 2016 af peterch (Slettet)

Dvs resultatet er = N(t) er en stamfunktion til  dN/dt = (t + 2)N2? men hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2016 af mathon

Fordi
              N(t) opfylder kravet
                                                       \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=(t+2)N^2


Skriv et svar til: Hjælp mig venligst med denne opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.