Kemi

Teoretisk udbytte

05. november 2016 af hej908 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I denne reaktion, hvordan beregnes det teoretiske udbytte?

C_{6}H_{13}OH -> C_{6}H_{12} + H_{2}O

C6H12OH = 5g 

C6H12 = 2.62g 

Hvad er det teoretiske udbytte af C_{6}H_{12} ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

n=\frac{m}{M}=\frac{5}{101,1668}=0,0494233286mol

n=\frac{m}{M}\Leftrightarrow m=n\cdot M=0,0494233286\cdot 84,16=4,159467335g

Indsæt selv manglende enheder. 


Svar #2
06. november 2016 af hej908 (Slettet)

Okay mange tak!


Skriv et svar til: Teoretisk udbytte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.