Fysik

Hjælp til fysik B søges!

05. november 2016 af henrikbangsgaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der ved hvad Messings varmekapacitet er? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af BechHohen88 (Slettet)

Ved en søgning (messing hedder "brass" på engelsk) har jeg fundet den specifikke varmekapacitet af messing til;

                                                   c_{messing}=375 \frac{J}{kg\cdot \degree C}

Hvis du vil bestemme varmekapaciteten kan du benytte formlen; 

                                                                     C=m\cdot c

Hvor m er massen af genstanden. 

Med venlig hilsen

Rasmus


Skriv et svar til: Hjælp til fysik B søges!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.