Fysik

Opgaver i anvendelse af love og regler for elektricitet

05. november 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der måske nogen der kan hjælpe mig med at løse opgaven?

Tak på forhånd :)

Opgaven er vedhæftede


Svar #1
05. november 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

Her er opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2016 af jantand

Tror du ikke dunskal bruge Ohms lov?


Svar #3
05. november 2016 af Jpz56cwg (Slettet)

jo, jeg har regnet ud af at jeg skal bruge Ohms lov


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2016 af hesch (Slettet)

Hvilken variant af Ohm's lov har du tænkt dig at bringe i anvendelse i spørgsmål a) ?

1)  U = R * I

2)  R = U / I

3)  I = U / R

Undskyld mit måske uforskammede spørgsmål, men det bør du kunne gennemskue. Det drejer sig om at kunne isolere den ukendte størrelse.


Skriv et svar til: Opgaver i anvendelse af love og regler for elektricitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.