Matematik

hjalp til matematik

20. november 2016 af SørenMøllerr (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:
Hansen kører 220 km i et stræk. på en time og 40 minutter. Hvor mange km har han kørt på 1 minut? En time?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af mette48 (Slettet)

1 time og 40 min = 60min+40min =100mim

på 100 min køres  220km

på 1 min køres           km

på 1 time = 60 min køres


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

tror han skal have en mere pædagogisk forklaring...


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2016 af Lauramattesen (Slettet)

på 100 minutter køres der 240 km.
på et minut må der derfor køres 240/100 = 2,4 km på en time må der derfor køres:
2,4 km * 60 =144 km.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2016 af Capion1

# 2
Den pædagogiske forklaring er jo allerede givet i # 1.
Du har i # 3 skrevet 240 km , men skal iflg. # 0 være 220 , som # 1 også skriver.


Skriv et svar til: hjalp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.