Matematik

Areal

21. november 2016 af MissLADY1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej.
Er der nogle der kan forklare mig, hvordan sådan en opgave skal gribes an? På forhånd tak.
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2016 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2016 af StoreNord

Jeg mener:


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

#0

Er der ikke nogen opgavebeskrivelse ? I så fald er det besværligt at hjælpe dig videre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2016 af ShadowFang (Slettet)

I forlængelse af #3:

Et spørgsmål til #0: Ønsker du at bestemme arealet for f(x) = x3 / 2, 0 > x > 1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2016 af Therk

Billedet i #2 hinter til at du skal integrere.

Du kan fx finde arealet ved at finde

A_\Delta = \iint 1_\Delta\, \mathrm d(x,y) = \int_0^1 \int_0^x^3 \mathrm dy\, \mathrm dx

\rule{7cm}{0.4pt}
#4: \tiny 0\not > 1 :)


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.