Fysik

Hjælp venligst :D

29. november 2016 af Coru (Slettet) - Niveau: B-niveau

En CO2–laser bruges til svejsning af sta°lplader. Laseren udsender lys med effekten 12 kW, og den har en nyttevirkning pa° 11 %.

a) Beregn, hvor meget energi laseren skal tilføres, hvis den er i brug i en time. 


Svar #1
29. november 2016 af Coru (Slettet)

Kan nogen hjælpe please


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2016 af mathon

            E_{til\! f\o rt}=\left (\frac{P}{0{,}11} \right )\cdot t


Skriv et svar til: Hjælp venligst :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.