Fysik

Spørgsmål til Fysik video!

02. december 2016 af Dinfarsballer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået det her spørgsmål til at besvare i en video. Jeg har slet ingen ide om hvordan jeg skal begynde på mit spørgsmål, alle de oplysninger jeg har fået er med på billedet. Håber i kan jeg hjælpe mig


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2016 af mathon

Når der ses bort fra luftmodstanden:

       Energibevarelse:
                                          E_{mek}=E_{pot}+E_{kin}=m\cdot g\cdot H+0

                                                          0+\tfrac{1}{2}mV^2=m\cdot g\cdot H+0   hvor H og V er maksimalværdier

                                                          V=\sqrt{2\cdot g\cdot H}

                                                          V=\sqrt{2\cdot \left (9{,}82\;\tfrac{m}{s^2} \right )\cdot(\left (3{,}0-0{,}5 \right )m)}


Svar #2
02. december 2016 af Dinfarsballer (Slettet)

Hvad menes der med h og V som maksimalværdier?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2016 af Jegvedingenting

H for maksimale højde og V for maksimale hastighed.


Skriv et svar til: Spørgsmål til Fysik video!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.