Matematik

hjælp til matematik aflevering

04. december 2016 af sara588k (Slettet) - Niveau: C-niveau

se bliag


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2016 af FransiscoMertens (Slettet)

1) a?2−b2+b2 --> a2
Lær kvadratsætningerne!

2) f(x) = 2x^2-4x-4 

1) find f'(x) (Differentialregning)
2) sæt f'(xo)=0 og beregn xo 
3) bestem fortegn for f'(x)for xxo
4) bestem her ud fra monotoni intervallerne for f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2016 af PeterValberg

#1 har svaret dig på det første spørgsmål

I det andet spørgsmål indsætter du x = 3 

f({\color{Red} 3})=2\cdot {\color{Red} 3}^2-4\cdot {\color{Red} 3}=......

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2016 af FMK

1) To tals sum gange de samme to tals differens er lig med kvadratet på det første tal
minus kvadratet på det andet tal.
\left ( a + b \right )\left ( a-b \right )+b^{2}=a^{2}-b^{2}+b^{2}

2) f er navnet på din funktion, så når 3 står i parentesen betyder det altid at du skal indsætte på x's plads i funktionen, det tal som er angivet, i dette tilfælde 3: 2\left ( 3 \right )^{2}-4\left ( 3 \right ) = 2\cdot 9-4\cdot 3


Skriv et svar til: hjælp til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.