Matematik

Bestem uden hjælpemidler differentialkvotienten for følgende sammensatte funktioner:

07. december 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem uden hjælpemidler differentialkvotienten for følgende sammensatte funktioner.

h1(x) = √8-2x

h2(x) = √ \frac{3}{4} + 3

h3 (x)= (x2+2)2

h4(x) = √10-x2

h(x) = (3x2+7x-4)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af mathon

                 {h_1}{}'\left (x\right )=\frac{1}{2\sqrt{8-2x}}\cdot (-2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2016 af mathon

                 {h_2}{}'\left (x\right )=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2016 af mathon

                 {h_3}{}'\left (x \right )=2\cdot \left ( x^2+2 \right )\cdot 2x


Skriv et svar til: Bestem uden hjælpemidler differentialkvotienten for følgende sammensatte funktioner:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.