Matematik

Skitsere en graf i nspire

07. december 2016 af Sara07lar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal skitsere graften N(t)=5000/1+0,85t i intervallet 0<t<40 i nspire. Jeg ved at man går ind i graffeltet osv, men hvis jeg bare indtaster dette: N(t)=5000/1+0,85t så kommer grafen ikke frem. Og hvad betyder det at der står  0<t<40 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af PeterValberg

det kan være fordi, TI-nspire i graf-værktøjet ikke accepterer t som variabel, prøv med x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. december 2016 af Sara07lar (Slettet)

det hjalp. Skal jeg sætte parates rundt om (1+.85^x). Og hvad betyder det med at intervallet skal være 0<t<40


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2016 af PeterValberg

Med x som uafhængig variabel i stedet for t

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2016 af PeterValberg

#2  Jeg indtastede det som:

f1(x)=5000/(1+0.85^x)|0<x<40

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
07. december 2016 af Sara07lar (Slettet)

hmm den siger syntaks når jeg prøver at indsætte "<"


Skriv et svar til: Skitsere en graf i nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.