Matematik

bestem en stamfunktion til g(x)=1+ e^x-4x^4

08. december 2016 af Paaske1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der hurtigt kan hjælpe mig med at finde stamfunktionen til g(x)=1+ e^x-4x^4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af mathon

             G(x)=x+e^x-\tfrac{4}{5}x^5+k


Svar #2
08. december 2016 af Paaske1998 (Slettet)

Mange tak mathon, det hjalp rigtig meget :)
kan du også hjælpe mig med denne her? hahaha lover det er den sidste.

En funktion f(x) har stamfunktionen F(x)+k hvor k er en konstant. 
I denne opgave er f(x)= 2/x^2 + 1..

En af stamfunktionerne for f har en graf, der går gennem punktet p(1,4)

a) bestem en regneforskrift for denne stamfunktion til f


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2016 af mathon

            F(x)=y=-\frac{2}{x}+x+k        gennem(1,4)
            4=-1+k

            4=-\frac{2}{1}+1+k

            4=-1+k

            F(x)=-\frac{2}{x}+x+5

            

            


Skriv et svar til: bestem en stamfunktion til g(x)=1+ e^x-4x^4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.