Matematik

Sidelængder og vinkler i trekant

12. december 2016 af camilla1324 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med denne opgave?? 

I en trekant ABC er |AB| = 7, vinkel A = 35 grader og arealet af trekant ABC er 15 

a) Bestem |AC|

b) Bestem |BC| og vinkel C


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2016 af peter lind

Areal = ½|AB||AC|sin(A)


Skriv et svar til: Sidelængder og vinkler i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.