Matematik

Matematik aflevering

13. december 2016 af fa71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

har en aflevering som snart skal afleveres, men jeg har noget svært ved at forstå vores emne. Vi har om ubestemt integral regning, og ved ikke hvordan jeg skal lave de her opgaver. 

int((2*x-1)^6, x);

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af mathon

                \int \left (2x-1 \right )^6\mathrm{d}x

     sæt
               u=2x-1   og dermed   \frac{1}{2}\, \mathrm{d}u=\mathrm{d}x

og substituer.


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.