Matematik

afstand mellem to parallelle linjer

14. december 2016 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

hej ..jeg har brug for lidt hjælp :

Du har givet to parallelle linjer:

4x+12y−60=0 og   3x+9y+18=0 

Du skal bestemme afstanden mellem de to linjer.

Nogle idea


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2016 af PeterValberg

Se video nr. 28 på denne videoliste < LINK > 

Du bestemmer et punkt på den ene linje, fx ved at sætte x = 0
og bestemmer derefter afstanden fra dette punkt til den anden linje.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. december 2016 af DeepOcean

Tak for svaret ,nu kan jeg regne videre

vh/Amjad


Skriv et svar til: afstand mellem to parallelle linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.