Matematik

Hjælp til opgaver med funktioner!!!

19. december 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan folk please hjælpe med de her opgaver? jeg kan ikke finde ud af, helt hvordan jeg selv gør og de er med i en aflevering der skal afleveres i dag. :(

den første opgave er vedhæftet. :D

Vedhæftet fil: opgave1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2016 af mathon

b)
                  1+r_y=(1+r_x)^{-2{,}5}

                  1+r_y=(1+0{,}25)^{-2{,}5}=0{,}572433

                   r_y=p_y\cdot 10^{-2}=0{,}572433-1=-0{,}427567

                             p_y=-42{,}7567


Svar #2
20. december 2016 af DETGLADEREGNBUEBARN (Slettet)

Hvilken funktion er denne opgave? :)
Ved ikke hvad Py og ry betyder?

jeg har også den her jeg rigtig gerne vil have regnet ud :)

(vedhæftet)

Vedhæftet fil:opgave2.PNG

Skriv et svar til: Hjælp til opgaver med funktioner!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.