Matematik

Teknisk matematik - Hjælp

27. december 2016 af HTXB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey derude, det drejer sig om de her 5 opgaver, som jeg har vedhæftet. Jeg skal aflevere dem nytårsaften og kan ikke rigtig komme videre, da jeg synes at nogle af opgaverne er en smule uklarer for mig. Håber der er nogle der kan hjælpe :)

På forhånd tak - God jul og godt nytår!

Vedhæftet fil: matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2016 af StoreNord

Hvis du har lavet noget af opgaverne selv, er der da ingen grund til at andre undersøger alle opgaverne. Det er ikke alle der gør det for sjov.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2016 af mathon

Opgave 30

                     a)
                                  v=\frac{\pi \cdot d\cdot L\cdot i}{1000\cdot t\cdot s}

                     b)
                                  d=\frac{1000\cdot t\cdot v\cdot s}{\pi \cdot L\cdot i}

                     c)
                                  s=\frac{\pi \cdot d\cdot L\cdot i}{1000\cdot t\cdot v}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. december 2016 af mathon

Opgave 31

                     a)
                                  m=\frac{2a}{z_1+z_2}

                     b)
                                  z_1=\frac{2a}{m}-z_2

                     c)
                                  z_2=\frac{2a}{m}-z_1


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. december 2016 af StoreNord

Okay, nogen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. december 2016 af mathon

Opgave 32
                                  \left ( m+\left (16 \; kg \right ) \right )+m=200

        


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. december 2016 af mathon

Opgave 33
                                  x+(x+1)+(x+2)+(x+3)=226
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. december 2016 af mathon

Opgave 34
                                  x-17=43-x


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. december 2016 af mathon

Opgave 35
                                  x\cdot 0{,}5=x+0{,}5


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. december 2016 af StoreNord

--


Skriv et svar til: Teknisk matematik - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.