Kemi

kemi

31. december 2016 af pigen001 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, nogen der kan hjælpe lidt?

Når 50,00g P4 reagerer ifølge nedenstående ligning vil _______kcal blive produceret.

P4 + 10 Cl2 (g) → 4 PCl5 (s) + 452 kcal

(forbrugt eller produceret samt hvor meget i kcal? )


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2016 af mathon

                                 P4 (s)    +    10 Cl2 (g)     →     4 PCl5 (s)    +    452 kcal
ækvivalenter:           1 mol           10 mol                  4 mol               452 kcal
                              123,896 g                                                           452 kcal
                                50,00 g                                                                   x

                                                     \frac{x}{452 \; \tfrac{kcal}{mol}}=\frac{50{,}00}{123{,}896}

                                                     x=\frac{50{,}00}{123{,}896}\cdot \left ( 452 \; kcal \right )=182 \; kcal

                                                                                    


Svar #2
31. december 2016 af pigen001 (Slettet)

mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2017 af mathon

                                                     \frac{x}{452 \; kcal}=\frac{50{,}00}{123{,}896}

                                                     x=\frac{50{,}00}{123{,}896}\cdot \left ( 452 \; kcal \right )=182 \; kcal


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. juli 2018 af hejsacom (Slettet)

Hej, hvordan kan man se om kalorierne bliver forbrugt eller produceret? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. juli 2018 af mathon

...ved beregning af \small \Delta H.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. januar 2019 af Lara45

#1 Hvordan kan man beregne Delta H?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2019 af Egofaciens (Slettet)

.


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.