Matematik

maximums and minimums - and more

03. januar 2017 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

har vedhæftet 2 opgaver som jeg har svært ved at løse og sidder lidt fast. håber der er en venlig sjæl eller 2 der kan hjælpe lidt med de 2 opgaver.

Vedhæftet fil: Assignments.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2017 af mathon

Assignment 1:
                           a.        \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=3x^2-6x=3x(x-2)

                           b.     
                                      \frac{\partial f}{\partial x}=(4y^5)x^3-2x+3\sqrt{y}-\frac{10x^4}{y}

                                      \frac{\partial f}{\partial y}=(5x^4)y^4+\frac{3x}{2\sqrt{y}}+\frac{2x^5}{y^2}

                                      \frac{\partial^{\, 2} f}{\partial x^2}=12y^5x^2-2-\frac{40x^3}{y}

                                      \frac{\partial^{\, 2} f}{\partial y^2}=20x^4y^3+\frac{3x}{4\sqrt{y}}-\frac{4x^5}{y^3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2017 af mathon

korrektion:
                                     \frac{\partial^{\, 2} f}{\partial y^2}=20x^4y^3-\frac{3x}{4y\sqrt{y}}-\frac{4x^5}{y^3}


Skriv et svar til: maximums and minimums - and more

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.