Matematik

Forstå bevis

19. januar 2017 af wqrf2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Kan nogen hjælpe mig med at forstå, hvordan man kommer fra 4 til 5 i det vedhæftede billede. Altså hvorfor er der to løsninger, og hvordan hopper konstanten c3 bare lige ned foran Eulers tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2017 af OliverHviid

Det skal siges at du ikke har vedhæftet nogen fil.


Svar #2
19. januar 2017 af wqrf2 (Slettet)

Jeg glemte så lige at vedhæfte billedet, men det gør jeg her :-)

Vedhæftet fil:Bevis.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Det står jo hvorfor i boksen under boks 5

Til |y| er der jo to løsninger da |-y|=|y|


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2017 af mathon

                       \left | y \right |=\left\{\begin{matrix} y\; for\; y\geq 0\\ -y\; for\; y< 0 \end{matrix}\right.


Svar #5
19. januar 2017 af wqrf2 (Slettet)

Ja, men hvad med konstanten. Hvordan kan den bare lige sættes ned foran Eulers tal?


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Den bliver jo ikke bare lige sat.

Det er jo e opløftet til en potens der er konsanten

e opløftet til en konstant er en ny konstant

Svar #7
19. januar 2017 af wqrf2 (Slettet)

Det var også en forkert måde at formulere det på, men ja, jeg har erkendt det nu. Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2017 af Stats

e^{b+ax}=e^{b}\cdot e^{ax}=c\cdot e^{ax}, \textrm{hvor }c=e^{b}\textrm{ og som er en konstant}

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Forstå bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.