Matematik

Sansynlighedsregning, svær opgave:

26. januar 2017 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Folks.
Jeg prøver, at løse en opgave, som er mega  svært, specielt for mig.

Jeg håber, at nogen vil forklare det ordentlig, da det er ikke nemt at forstå.

Opgaven:
Given:

p(x,y) = \begin{cases} \frac{6}{5} (x+y^2)& \text{ } 0< x<1, \ 0<y<1 \\ 0 & \text{ } ellers \end{cases}

1.4 Gør rede for at W = XY har middelværdi og find E(W).  Har W varians? Find den i givet fald.
Svaret er:

E(W^2) = \frac{9}{50}, og  E(W) = \frac{7}{20} osv.
Opgaven bliver svært i det følgende spørgsmål.

1.5 Skitser for w \in (0,1) mængden  {(x, y) ∈ R2 | xy ≤ w} ∩ A.

Find fordelingsfunktionen for W = X Y.

: Her er det svært at skitsere, men er forvirret over den ene variable og den anden, W = X Y.

Håber, at nogen har nogle gode forklaringer.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2017 af peter lind

Tegn kurven x*y = w   for et eller andet tilfældig w ∈ [0; 1]


Skriv et svar til: Sansynlighedsregning, svær opgave:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.