Matematik

differentieret?

29. januar 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

er ligningen F(x)=1/6x^3 – 2x^2 + 6x -1   rigtigt differentieret til    f(x)= 3/6x^2 - 4x + 6


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2017 af Astronautus

Det er helt rigtigt! Husk bare at forkorte 3/6.


Svar #2
29. januar 2017 af soer381k

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2017 af mathon

                               f{\, }'(x)=\tfrac{1}{2}(x^2-8x+12)=\tfrac{1}{2}(x-2)(x-6)


Skriv et svar til: differentieret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.