Fysik

Beregne til joule til meter pr. sekund?

31. januar 2017 af anonym005 - Niveau: C-niveau

Er det muligt at beregne joule til meter pr. sekund? Hvis ja, er der nogen der kan hjælpe mig med det, skal nemlig bruge det til en opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2017 af SuneChr

Prøv at manipulere med enhederne
1 Nm = 1 J
1 W = 1 J/s
1 Ws = 1 J
1 Nm = 1 Ws
1 W = 1 Nm/s
1 N = 1 kgm/s2
 
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2017 af Eksperimentalfysikeren

Man kan ikke regne om mellem dem, da joule er enheden for energi og meter pr sekund er enheden for hastighed. Hvis man kender massen af det, der har energien, kan man benytte Ekin = ½mv2 til at finde hastigheden.


Skriv et svar til: Beregne til joule til meter pr. sekund?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.