Matematik

Areal og Bestemt integral.

04. februar 2017 af mon854 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved f(x) x3+ 6.,2, 

a) Bestem nulpunkterne for f.

b) Bestem arealet af det område, som afgrænses af grafen for f og førsteaksen. 

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2017 af peter lind

Mener du f(x) = x3+6,2 ?

Den funktion er altså monoton voksende så der er kun et nulpunkt


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2017 af janhaa

a)

f(x) = 0 for x = -1.837

b)

A = int f(x) dx from -1.837 to 0 = 8.54


Svar #3
04. februar 2017 af mon854 (Slettet)

Sorry. jeg mener: f(x) = x^3 + 6x^2 . 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2017 af janhaa

#3

Sorry. jeg mener: f(x) = x^3 + 6x^2 . 

a)

f(x) = 0

x^2(x + 6,2)=0

x= 0  , x=-6,2

b)

A = int f(x) dx from -6,2 to 0 = 123,14


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2017 af mathon

a)

                               f(x)=x^3+6x^2=x^2(x+6)
hvis nulpunkter
er:     
                               x=\left\{\begin{matrix} -6\\0 \end{matrix}\right.
                                                               


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2017 af mathon

b)
                              A=\int_{-6}^{0}\left (x^3+6x^2 \right )\mathrm{d}x


Skriv et svar til: Areal og Bestemt integral.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.