Matematik

Forskrift for omvendt funktioner hjælp

15. februar 2017 af MIkkellomme (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg disse opgaver? Jeg skal op til en prøve og aner ikke hvad jeg skal?

_______________________________________________________________________________________

Bestem en foreskrift for den omvendte funktion    f−1   til følgende funktion:

f(x)=6x+10

_______________________________________________________________________________________

Bestem en foreskrift for den omvendte funktion f−1 til følgende funktion:

f(x)=−12x+3

_______________________________________________________________________________________

Bestem en foreskrift for den omvendte funktion f−1 til følgende funktion:

f(x)=x−9‾‾‾‾‾√


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2017 af mathon

Bestem en foreskrift for den omvendte funktion    f−1   til følgende funktion:

                               y = 6x + 10

                               6x=(y-10)

                               x=f^{-1}(y)=\frac{y-10}{6}


Skriv et svar til: Forskrift for omvendt funktioner hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.