Matematik

Løsning?

15. februar 2017 af UchihaItachi - Niveau: A-niveau

Hvordan skal jeg udregne t fra denne ligning

1/2*g*t^2 = h

finder man t vha. andengradsløsning? eller hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2017 af mathon

                          \tfrac{1}{2}gt^2=h                           multiplicer med \tfrac{2}{g}

                           t^2=\tfrac{2h}{g}

                          t=\sqrt{\tfrac{2h}{g}}

                          


Svar #2
15. februar 2017 af UchihaItachi

Det er vel også det samme som: \sqrt{h/0.5*g}


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. februar 2017 af mathon

Nej
      men
                       t=\sqrt{\frac{h}{0{,}5\cdot g}}


Svar #4
15. februar 2017 af UchihaItachi

ja okay :)


Skriv et svar til: Løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.