Matematik

Bestemme førstekoordinat til røringspunkt

16. februar 2017 af hjælpmig321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen som kan forklare mig hvad man skal gøre i opgave b, i vedhhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2017 af mathon

a)
           Monotoniintervallernes grænser er bestemt af
           de x for hvilke
                                      f{\, }'(x)

            Monotonien for f(x) er bestemt af fortegnsvariationen for f{\, }'(x) i monotoniintervallerne.


Svar #3
16. februar 2017 af hjælpmig321 (Slettet)

Men har det noget at gøre med opgave b?, for det er den jeg ikke kan finde ud af :-(


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2017 af mathon

b)
        
Parallel med betyder med samme hældningskoefficient som…

                          f{\, }'(x_o)=2


Svar #5
16. februar 2017 af hjælpmig321 (Slettet)

Er det så helt forkert at gøre sådan her:

f '(x)=1/x -1

1/x - 1 = 2     =>   x=1/3


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2017 af mathon

Nej - det er helt rigtigt!


Skriv et svar til: Bestemme førstekoordinat til røringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.